Szócikk

Kosár (0)

Drink Club

DrinkClub

Vásárlásaid után minden egyes elköltött forint után 1 DrinkClub bónuszpontot kapsz (Példa: ha egy termék ára  mondjuk 1.990 Ft., úgy a termék megvásárlása után 1.990 DrinkClub bónuszpontot írunk jóvá részedre). A DrinkClub bónuszpontjaid állását belépéskor ellenőrizheted.

 

A DrinkClub törzsvásárlói program jogosultjai

A DrinkClub törzsvásárlói programban történő részvételre minden, a kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált vásárló automatikusan jogosult. A DrinkClub programban való részvétel a törzsvásárlói program szabályzatának automatikus elfogadását jelenti.

 

A DrinkClub pontjainak felhasználása önkéntes, a drink@drink.hu címre elküldött írásbeli rendelkezésed alapján a programból bármikor kiléphetsz.

 

A DrinkClub törzsvásárlói pontok megszerzése, a pontok érvényessége 

A DrinkClub törzsvásárlói programban szerzett törzsvásárlói pontjaidat a rendelésed kifizetését és átvételét követő naptól használhatod fel.

 

A DrinkClub törzsvásárlói programban szerzett pontjaid a vásárlásodat követő 365 (370-et adtunk meg adminban) napon belül vásárolhatók le.

 

A pontok megszerzésére már a megrendelés leadásakor lehetőséged van, de azokat felhasználni csak az átadott és kiszállított rendeléseid után leszel jogosult.
Az át nem vett rendelések után pontot nem írunk jóvá.

 

A drink.hu részéről nem teljesített, vagy az általad lemondott megrendelések esetén pont jóváírás nem történik.

 

A DrinkClub törzsvásárlói programban történt sikertelen rendelésekért rendszerünk nem számít fel pontot, illetve, ha a futárszolgálattól nem veszed át a rendelést, és ezért vásárlásod törlésre kerül, törzsvásárlói pontjóváírás szintén nem történik.

 

Amennyiben a megrendelt terméket reklamáció miatt juttatod vissza a drink.hu-nak, úgy a DrinkClub egyedi elbírálás alapján dönti el, hogy az adott vásárlásért ad-e pontot.

 

További pontszerzési lehetőségek:

Regisztrációd alkalmával rögtön 5000 ponttal ajándékozunk meg

Hírlevelelünkre való feliratkozásakor további 2000 pontot kapsz ajándékba

 

A pontbeváltás rendszere

A DrinkClub törzsvásárlói bónuszpontok a drink.hu kínálatában szereplő bármely termékre beválthatóak. Bónuszpontok beváltására legalább 30 000 pont megszerzése után van lehetőséged.

 

Pontbeváltáskor 25 pont értéke 1 Ft, vagyis pl. 1 000 Ft kedvezményért 25 000 pontot kell beváltani.

cognac, borok, likőrök, vermouthok, keserűk, ginek, rumok, aszúk, sörök, pezsgők, vodkák, proseccók, ouzok, ital webáruház, pálinkák, konyak, camparik, aperitif, whiskyk, brandy, tequilák, ital áruház, cocktailok, online italbolt, koktélok, mezcal vodkák, cognac, keserűk, koktélok, cocktailok, brandy, pálinkák, whiskyk, mezcal, rumok, aperitif, ital webáruház, proseccók, ouzok, likőrök, vermouthok, pezsgők, camparik, ginek, martinik, tequilák, konyak, sörök, ital áruház, borok, aszúk whiskyk, sörök, vodkák, aszúk, borok, pálinkák, keserűk, ouzok, brandy, online italbolt, martinik, konyak, cognac, rumok, pezsgők, ital áruház, ginek, cocktailok, vermouthok, tequilák, proseccók, camparik, mezcal, ital webáruház, koktélok, likőrök, aperitif