Leírás |
A Bacardi Premium Black gyártása során hosszan érlelt rumot kevernek fehér rummal, és így kapják ezt az egyedülálló sötét, de hihetetlenül sima rumot, A rum a cukornád tiszta levéből vagy cukormelaszból előállított párlat (a cukorgyártás mellékterméke), Az érlelés magában foglalja a hordó fájának és a trópusi/hegyi levegőnek a komplex egymásra hatását, A levegő átjárja a hordót majd a rumot, magát, Az alkohol kivonja az íz összetevőket a fából, melyek a teltséget, az aromát és a simaságot biztosítják, A Bacardi művészete ennek az alkímiának a harmonizálásában rejlik, A hordó nagyságot és tárolási körülményeket szigorúan ellenőrzik, A hőmérsékletet, a tengerszint feletti magasságot, a páratartalmat, sőt még a tengeri légáramlatokat, aminek a hordók ki vannak téve, folyamatosan ellenőrzik, Ezek a tényezők mind befolyásolják minden Bacardi rum karakterét és minőségét, |